fbpx

Fotostudio på plass i Mandal

Jeg er veldig glad for å kunne fortelle at jeg nå starter opp for fullt som fotograf i Mandal og også på litt reis over hele Sørlandet. Det var nok på tide med over 8 års fotografering ved siden av vanlig jobb.
Det er jo dette jeg alltid har visst jeg skal gjøre. Jeg er veldig ydmyk og takknemlig for alle dere der ute som gjør det mulig for meg. For de som kjenner meg tar jeg mest bilder ute i naturen og alltid på utkikk etter det naturlige lyset. Men det er ingen hemmelighet at vi bor i Norge, og som fotograf trenger man litt flere timer i døgnet med lys på den mørke tiden av året. Jeg åpner derfor opp et kreativt studio midt i Mandal. Jeg har vært så heldig å komme inn i 3. etasje på Olivias Hus Mandal hvor jeg har et studio hvor jeg fortsatt kan jobbe med det naturlige lyset fra noen fantastiske vinduer, men litt hjelp når det trengs. Det blir en spennende reise, og veien blir litt til mens jeg går. Men da er det «out there». For de som synes det kan være spennende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait