Fotoabonnement

Fotoabonnement

 

Ønsker du en kontinuerlig flyt til din bildebank, instagramfeed eller nettside? Eller kanskje alle tre?

Jeg skaper rom for noen få abonnenter som jeg treffer en gang i måneden og tar bilder med, slik at du kontinuerlig har en flyt av bilder. Disse abonnentene går jeg inn for å bli skikkelig godt kjent med og sammen bygger vi er merkevare som passer ditt brand, og din bedrift.

Det er lett å tenke at man bestiller en photoshoot en gang i blant, men dette tar tid, krever planlegging, og samtidig er det viktig å vise ulike sesonger og deler av bedriften i løpet av året. Plutselig har det skjedd ting slik at bildene er «utgått på dato». Det betyr at kanskje personen på bildet har sluttet i bedriften, eller at produktet plutselig er utsolgt, eller at du får nye varer som du gjerne skulle knipset av ganske fort. photoshooter blir derfor fort en kostnadsfull affære som krever tid og penger og som du absolutt ikke får gjort ofte nok. Når du gir meg ansvar for bildeflyten vil du ha kontinuerlig strøm av bilder du kan poste og bruker hvor du vil, og du får vise fram både små og store nyheter. Det gir deg også rom for impulsive kampanjer i din bedrift til å nå ut til andre. Du kan senke skuldrene og vite at du alltid har innhold til sosiale medier, og andre digitale plattformer.

For la oss være real; Det er uhyrlig vanskelig å holde sjappa gående, og samtidig sørge for å ha innhold til nettside og sosiale medier hele tiden.

Hvorfor trenger vi bilder, er det ikke bare reels og tik tok som gjelder? 

Reels og tiktok er kjempeviktig. Jeg har jobbet mange år i markedsføringsbransjen og dette er selvfølgelig livsviktig i dagens markedsføringsbilde. Men bilder trengs fortsatt både på nettsider og ulike kanaler for å skape et profesjonelt utrykk, for å vise fram produkter. Bilder som jobber sammen med film i en herlig kombinasjon er den aller beste markedsføringen! 

  • Et bilde er ikke bare bilde. Det skal gjenskape en følelse du ønsker at kommende kunder skal sitte med.
  • Visse du at hjernen behandler bilder 60 000 ganger raskere enn tekst? Ved å vise fram bilder til potensielle kunder vil du mye raskere skape et behov hos potensielle kunder.
  • Med bilder kan du skape det inntrykket du ønsker kunden skal få av deg.
    • Spør deg selv: Hvilket inntrykk får kunden når hen besøker din nettside? Er det slik du vil bli oppfattet? Profesjonelle bilder, med personlighet i vil gi potensielle kunder et ønske om å bli mer kjent med deg.

Når du går inn for et fotoabonnement med meg så snakker vi om hva dere ønsker og trenger. Så tilpasser jeg bildestil og uttrykk og formater etter det dere trenger. Overlat kreativiteten til meg, eller sammen med meg. Du velger 📸

Høres det spennende ut? Det synes jeg også! Jeg gleder meg til å bli skikkelig kjent med deg, bedriften din, følgerne dine og hva du ønsker å oppnå med bilder.

Priser:

Da kommer jeg til dere og jeg dedikerer 2 timer for å komme å bli kjent med deg og dere, og knipser naturlige, profesjonelle bilder. Jeg prioriterer kvalitet framfor kvantitet og leverer bilder du kan bruke slik du vil på digitale plattformer – og trykk.

I prisen kommer det også en times opplæring til en dedikert ansatt der jeg viser tips og triks til hvordan du kan bruke bildene i sosiale medier for mest mulig organisk rekkevidde, slik at du får mest mulig ut av hvert eneste bilde og får brukt de flere ganger.

Priser vil variere ut i fra behov, men startpris er to timers fotografering tilhørende bilder: 8890,- eks mva/mnd i 6 mnd. I tillegg får du veiledning til hvordan du kan bruke bildene.