fbpx
Priser fotografering

Ønsker du ytterligere flere bilder i etterkant av fotograferingen er det 300 per bilde.

 

Trenger du fotografering til din bedrift? Sjekk ut priser her

__________________________________________

Ofte stilte spørsmål om fotografering til privat bruk:

1. Hvorfor velge profesjonell fotograf?  Når du velger en profesjonell fotograf så er du sikret kvalitetsfotografier som tar vare på minnene og som vet hvordan man skal hente de ekte øyeblikkene under en fotografering.
2. Hva betaler jeg for? Når du velger en fotograf så velger du et kunstnerisk uttrykk som foreviger viktige øyeblikk i livet ditt. Når du velger meg så har jeg en egen bedrift som betaler mva, skatt og som lever av kunst og dokumentasjon. Prisen dekker studio, utstyr, skatt, forsikringer, lisenser og etterarbeid og redigering av fotografiene.
3. Hvordan kan bildene brukes? Bildene kan brukes til private anledninger. Det vil si at du kan printe de ut på takkekort, større print/fremkalling og deles på sosiale medier. Det er ikke lov å redigere bildene ytterligere eller legge filter på de i etterkant. Du kan heller ikke sende bildene til andre aktører som spør og kan finne på å bruke de i  sin markedsføring (frisører, aviser, magasiner, klesbutikker etc). Fotografen beholder alltid opphavsretten. Ved publisering i sosiale medier skal alltid Sandra Lovise Fotografi krediteres.
4. Betaling. Betaling skjer via fotografering. Ved bryllupsfotografering vil det faktureres 20% av totalsummen for å holde av datoen.
5.  Værforbehold: Mye skal til for å måtte avlyse en fotografering. Overskyet og lett regn gir fantastiske bildemuligheter. Men skulle været bli for ille utsettes fotograferingen til et annet tidspunkt. Ved bryllup har vi alltid en plan B dersom været blir for dårlig. Når du fotograferer tar vi mulighetene der de byr seg, og all slags vær gir mange spennende muligheter rundt fotograferingen.
6. Når kommer bildene? Ved vanlige fotograferinger: løpet av 2-3 uker, bryllup tar opp til 5 uker, men du vil få noen sneakpeak iløpet av de første 72 timene.