fbpx
OM MEG

Hei! Så hyggelig at du har havnet her og kikker på arbeidet jeg gjør.

Jeg heter Sandra, er fra Stange på Innlandet. jeg forvillet meg ned til Mandal i 2011, etter å ha truffet mannen i mitt liv. Nå bor vi her og har har to fantastiske barn sammen på 6 og 8 år.

Jeg reiser rundt på sørlandet og fotograferer, og jeg elsker å treffe nye mennesker og høre deres historier. Dette prøver jeg å fange i fotografiene.

Jeg har et enormt behov for å skape og uttrykke meg. Fotografiet har blitt min go – to siden jeg var tenåring. Da brukte jeg alle mine
sparepenger på mitt første speilrefleks og begynte å leke med farger, kontraster og refleksjoner. Lidenskapen for å fryse øyeblikk, fortelle historier og skape følelser gjennom fotografiet begynte gro.

Jeg fikk muligheten til å bli en del av redaksjonen i Hamar Arbeiderblad som journalist da jeg var 16 år – og det ble måten min på å komme meg inn og leve av fotografiet. Jeg tok gjerne saker som krevde mye bildeplass, og valgte å hovedsakelig fortelle gjennom fotografiene. Etter videregående skole tok jeg fotojournalistikk i New York og deretter journalistikk i Kristiansand.

Mediebransjen ble hardere, og “lokalpolitiske hard news” var ikke noe for en portrettskaper som meg. Jeg beveget med dermed inn på den mørke “andre siden”, og ble markedsfører.

Siden 2014 har jeg jobbet med sosiale medier for små og store bedrifter, jeg har skrevet tekster, jobbet med søkemotoroptimalisering og innholdsskaping, og viet mye av fritiden min til fotografiet og kunsten.

Sjekk også ut digital-sparrepartner der jeg jobber med rådgivning og opplæring innenfor markedsføringsfaget.

 

Jeg skaper for meg selv, men også andre. Jeg tar vare på øyeblikk fulle av følelser, så du kan se tilbake og huske. Ikke bare det du ser, men også følelsen.