fbpx
EVENTFOTOGRAF

Eventfotograf Mandal og Kristiansand copy

Har du et arrangement du ønsker å dokumentere? 

Med 15 års erfaring erfaring som både fotograf, markedsfører, journalist og fotojournalist vet jeg hva jeg skal se etter under et arrangement for at du skal kunne bruke det på dine kanaler.

Jeg har hovedbasen min i Kristiansand og Mandal, men drar selvfølgelig også til event over hele landet. Jeg er titt og ofte innom Oslo for å fotografere event der.

Med denne erfaringer har jeg jeg et øye på hva som er viktig å få med seg på et event. Jeg fotograferer stemning, og det som skjer på eventet. En eventfotografering er gull å ha til promotering av lignende event i fremtiden, og for å fremme det dere gjør på nettside, blogg og sosiale medier. Jeg er opptatt av stemning og de “ekte” øyeblikkene.

Du får.

  1. Profesjonelle bilder fra en fotograf med et journalistisk øye
  2. Et lite utvalg bilder svært kort tid etter eventet for publisering i sosiale medier
  3. Bilder i høy kvalitet
  4. Jeg benytter svært lysfølsomt utstyr som gjør at jeg behersker også event med begrenset lys.
  5. Godt variert utvalg av bilder.
  6. Event er førsteprioritet på levering hos meg og plasseres derfor først i “redigeringskøen”. Dette fordi jeg vet hvor viktig det er med rask levering av denne type oppdrag. (vi avtaler ut i fra omfang)
  7. Stemningsbilder som dere kan bruke til “generelt bruk” senere.
  8. Mulighet for bilderettigheter til kommersielt bruk for markedsføring av bedrift/event

 

Ta kontakt for pris

 

Referanser:

“Sandra Lovise gjorde en glimrende jobb for Kommunikasjonsforeningen. Hun selvstendig, og var flink til å se situasjoner og øyeblikk som løftet leveransen. Det kan være krevende å jobbe i en nærmest mørklagt konferansesal, der alt lyset er rettet mot scenen, men bildene hun leverte viser at det er akkurat derfor man leier inn en profesjonell fotograf. Resultatet var meget tilfredsstillende. I tillegg er hun en behagelig person å kommunisere med, serviceinnstilt, hyggelig og profesjonell. Vi kan på det varmeste anbefale henne som eventfotograf.”

 

          – Heming Welde Thorbjørnsen, Prosjektleder, Kommunikasjonsforeningen

 

 

Eventfotograf